Driscoll’s

Driscoll’s is wereldwijd actief in het veredelen, produceren en verhandelen van zachtfruit. Het ontwikkelen van eigen rassen ziet zij als een van haar belangrijkste taken. Driscoll’s rassen hebben dan ook een uitzonderlijke kwaliteit op het gebied van smaak, uiterlijk en houdbaarheid.

Quote

“De advocaten van Louwers IP|Technology Advocaten verzorgen – als legal process outsourcing partner – de volledige juridische ondersteuning voor de EMEA-regio. Zij fungeren als ‘one stop shop’ tegen een vast bedrag voor al onze juridische zaken en ontzorgen ons naar volle tevredenheid. Ze zijn als het ware onze eigen juridische afdeling.

Bij Driscoll’s staan kwekersrecht, merkenrecht en contracten centraal; op die gebieden is Louwers bij uitstek deskundig. Voor onderwerpen die niet tot het werkterrein van Louwers behoren of voor andere landen, huren zij in overleg met ons andere specialisten in.

De samenwerking ervaren wij als professioneel en plezierig. Omdat het team van Louwers niet al te groot is, weet je wie je aan de lijn hebt. De communicatie verloopt soepel omdat we een paar centrale aanspreekpunten hebben die ons bedrijf heel goed kennen. Op deze manier hebben we een pool aan juristen ter beschikking. We hoeven niet na te denken wie we nodig hebben voor welke (juridische) vraag.

Ook financieel is het een prima model: voor de kosten van een stevige bedrijfsjurist hebben wij nu een hele afdeling tot onze beschikking. De samenwerking met Louwers hebben wij recent gecontinueerd.”

www.driscolls.eu